Slagvaardige lessen op ieder niveau

De groepen voor de voorjaar/zomertraining 2024 zit helemaal vol.

Volg wekelijks les

Iedereen die lid is van VLTC is van harte welkom om tennislessen te volgen bij VLTC. De lessen worden ingedeeld naar speelsterkte zodat je altijd op jouw niveau kunt tennissen. Er zijn 2 lesperiodes per jaar met lessen van 60 minuten. Er start een lesperiode rondom maart/april en er start een lesperiode rondom september/oktober

Of je nou een beginner bent of een ervaren competitiespeler, bij VLTC  zit je altijd goed. Je kunt kiezen voor lessen in groepsverband, maar het is natuurlijk ook mogelijk privélessen te volgen voor meer individuele aandacht. De lessen worden verzorgd door de professionele en ervaren trainers van YouSports die precies weten hoe ze van jou een betere speler kunnen maken.

 

Groepstraining

Lekker aan je tennisspel werken in een gezellige groep mensen van vergelijkbaar niveau dit kan door in groepen van 4 of 8 personen te trainen. Een training duurt 60 minuten en is te volgen op maandag t/m donderdag van 19:00 – 22:00 uur. Vrijdagavond is i.v.m. de drukbezette competitie niet mogelijk. In overleg is overdag ook mogelijk mits voldoende animo.

 

Privétraining

Wanneer je op zoek bent naar meer individuele aandacht, heel specifiek wilt werken aan bepaalde aspecten van je spel of gewoon graag nog sneller beter wilt worden, dan kun je kiezen voor privétrainingen. Een privétraining kan worden gevolgd door maximaal 2 personen. Neem voor de mogelijkheden contact op door een mail te sturen naar sander@yousportstennis.nl

Start van de Lessen

Zoals aangegeven starten we op twee momenten met de lessen.

  • Voorjaar/zomertraining: Start in de week van 18 maart 2024 (inschrijving gesloten)
  • Najaar/wintertraining: Start onder voorbehoud in de week van 14 oktober 2024 (inschrijving nog niet mogelijk)

Klik hier voor de planning van de voorjaar/zomertrainig. Planning voor de najaar/wintertraining volgt t.z.t. 

Kosten van de lessen

Kosten tennisles piekuren: (maandag t/m donderdag na 18:00 uur en in het weekend)

  • 16 lessen in een groep van 8 personen € 149 p.p.
  • 16 lessen in een groep van 4 personen € 298,- p.p.

Inschrijfformulier tennisles VLTC

De trainingen zitten helemaal vol. Helaas is het is niet meer mogelijk om je in te schrijven voor deze trainingsreeks. De volgende reeks start half oktober. Inschrijven voor de najaar/wintertraining 2024/2025 zal openen rond augustus 2024.