Activiteiten

Naast het verzorgen van de regulieren tennislessen bij de tennisvereniging is YouSports ook actief in het organiseren van verschillende activiteiten voor jeugd en voor senioren. Denk hierbij aan het organiseren van Tennis en Fun dagkampen, Tennisclinics voor verenigingen, scholen en bedrijven, Thema trainingen, Dubbelspel trainingen, verschillende tennistoernooien en nog veel meer.

 

Aankomende activiteiten

EXTRA
TRAININGSMOMENTEN

Helaas hebben we nog steeds te maken met het Corona virus. Tot en met 15 mei blijft het reisadvies negatief. Waar veel mensen de meivakantie gebruiken om er eens lekker tussenuit te gaan moeten we deze meivakantie allemaal zoveel mogelijk thuisblijven.
Er is ook goed nieuws! Buiten sporten mag wel en dat willen we zeker blijven stimuleren. Daarom biedt VLTC in samenwerking met Yousports extra tennismomenten aan!

Extra training meivakantie

Tennis
&
Fun dagkamp

In de eerste week van de zomervakantie 2021 organiseren we in samenwerking met tennisvereniging VLTC uit Veldhoven een super gaaf, leerzaam maar vooral gezellig Tennis & Fun dagkamp.

Tennis & Fun dagkamp

Maak Kennis Met Tennis

Tennisvereniging VLTC uit Veldhoven organiseert voor alle basisschoolkinderen op verschillende momenten gedurende het jaar door super ‘vette’ Maak Kennis Met Tennis Tennisclinics.

Wil jij op een leuke, sportieve en actieve manier kennismaken met de tennissport? schrijf je dan in voor één van de Maak Kennis Met Tennis Tennisclinic. Deelnemen aan deze onvergetelijke Tennisclinic is helemaal gratis?

Werving jeugd VLTC

Proeflessen
voor senioren

Tennisvereniging VLTC organiseert vanaf april 2021 5 speciale trainingen waarmee nieuwe of herintredende tennissers kennis kunnen maken met tennis en de vereniging. Deze trainingen vinden plaats op: Donderdag, vrijdag zaterdag  en zondag.

Proeflessen senior

Tennis Thema training
voor senioren

Ken jij ook dat gevoel dat je het liefst jouw racket in duizend stukken wilt gooien? Dan zijn de thematrainingen zeker iets voor jou! 

Thema training

Dubbelspel training
voor senioren

Wil jij goed voorbereid aan de competitie/toernooien beginnen? Dan zij deze Dubbelspel trainingen zeker iets voor jou!

dubbelspel training