Activiteiten

Naast het verzorgen van de regulieren tennislessen bij de tennisvereniging is YouSports ook actief in het organiseren van verschillende activiteiten voor jeugd en voor senioren. Denk hierbij aan het organiseren van Tennis en Fun dagkampen, Tennisclinics voor verenigingen, scholen en bedrijven, Thema trainingen, Dubbelspel trainingen, verschillende tennistoernooien en nog veel meer.

 

Aankomende activiteiten

Tennis
&
Fun dagkamp

In de eerste week van de zomervakantie 2021 organiseren we in samenwerking met tennisvereniging VLTC uit Veldhoven een super gaaf, leerzaam maar vooral gezellig Tennis & Fun dagkamp.

Tennis & Fun dagkamp

Maak Kennis Met Tennis

Tennisvereniging VLTC uit Veldhoven organiseert voor alle basisschoolkinderen op vrijdag 12 en zaterdag 20 maart een super ‘vette’ Maak Kennis Met Tennis Tennisclinic.

Wil jij op een leuke, sportieve en actieve manier kennismaken met de tennissport? schrijf je dan in voor één van de Maak Kennis Met Tennis Tennisclinic. Deelnemen aan deze onvergetelijke Tennisclinic is helemaal gratis?

Werving jeugd VLTC

Proeflessen
voor senioren

Tennisvereniging VLTC organiseert vanaf de week van 15 maart 5 speciale trainingen waarmee nieuwe of herintredende tennissers kennis kunnen maken met tennis en de vereniging. Deze trainingen vinden plaats op: Donderdag, vrijdag zaterdag  en zondag.

Proeflessen senior

Tennis Thema training
voor senioren

Ken jij ook dat gevoel dat je het liefst jouw racket in duizend stukken wilt gooien? Dan zijn de thematrainingen zeker iets voor jou! 

Thema training

Dubbelspel training
voor senioren

Wil jij goed voorbereid aan de competitie/toernooien beginnen? Dan zij deze Dubbelspel trainingen zeker iets voor jou!

dubbelspel training