Activiteiten

Naast het verzorgen van de regulieren tennislessen bij de tennisvereniging is YouSports ook actief in het organiseren van verschillende activiteiten voor jeugd en voor senioren. Denk hierbij aan het organiseren van Tennis en Fun dagkampen, Tennisclinics voor verenigingen, scholen en bedrijven, Thema trainingen, Dubbelspel trainingen, verschillende tennistoernooien en nog veel meer.

 

Aankomende activiteiten

Maak Kennis Met Tennis

Tennisvereniging VLTC uit Veldhoven organiseert voor alle basisschoolkinderen op verschillende momenten gedurende het jaar door super ‘vette’ Maak Kennis Met Tennis Tennisclinics.

Wil jij op een leuke, sportieve en actieve manier kennismaken met de tennissport? schrijf je dan in voor één van de Maak Kennis Met Tennis Tennisclinic. Deelnemen aan deze onvergetelijke Tennisclinic is helemaal gratis?

MKMT

Proeflessen
voor senioren

Tennisvereniging VLTC organiseert vanaf april 2021 5 speciale trainingen waarmee nieuwe of herintredende tennissers kennis kunnen maken met tennis en de vereniging. Deze trainingen vinden plaats op: Donderdag, vrijdag zaterdag  en zondag.

Proeflessen senior

Tennis Thema training
voor senioren

Ken jij ook dat gevoel dat je het liefst jouw racket in duizend stukken wilt gooien? Dan zijn de thematrainingen zeker iets voor jou! 

Thema training

Dubbelspel training
voor senioren

Wil jij goed voorbereid aan de competitie/toernooien beginnen? Dan zij deze Dubbelspel trainingen zeker iets voor jou!

dubbelspel training