Ook bij YouSports heeft de jeugd de toekomst

Padellessen voor de jeugd

YouSports is gespecialiseerd in het padelles geven aan jonge padelspelers. YouSports biedt padellessen aan voor jeugd van 6 t/m 17 jaar. Per leeftijdscategorie en speelniveau worden de lessen aangepast. De padellessen worden dagelijks gegeven van 15:00 tot 19:00 uur. Er worden natuurlijk ook leerzame toernooitjes, activiteiten en competities georganiseerd zodat het geleerde in de praktijk kan worden gebracht. Of je nou een beginner bent of een ervaren competitiespeler, bij VLTC zit je altijd goed. Je kunt kiezen voor lessen in groepsverband, maar het is natuurlijk ook mogelijk privélessen te volgen voor meer individuele aandacht. De lessen worden verzorgd door de professionele en ervaren trainers van YouSports die precies weten hoe ze van jou een betere speler kunnen maken.

 

Groepstrainingen:

Lekker aan je padelspel werken in een groep kinderen van vergelijkbaar niveau dit kan in groepen van 4 of 6 personen te trainen. Een training duurt 60 minuten en is te volgen op maandag, donderdag en vrijdag tussen 15:00 en 19:00 uur  


Privé trainingen: 

Wanneer je op zoek bent naar meer individuele aandacht, heel specifiek wilt werken aan bepaalde aspecten van je spel of gewoon graag nog sneller beter wilt worden, dan kun je kiezen voor privé trainingen. Een privétraining kan worden gevolgd door maximaal 2 personen.

 

Betaling:

De lestarieven staan op het inschrijfformulier en zijn inclusief btw, gebruik van padelballen, padelbaan en eventueel overige materialen. Bij mindere deelnemers per les kan in overleg het lesgeld en/of aantal lessen naar rato aangepast worden. Rekeningen worden 1 week na aanvang van de lessen via de mail verstuurd.

 

Vragen:

Heb je vragen over de jeugdtrainingen bij VLTC? Neem dan contact op via, 06-23808661 of mail je vraag naar sander@yousportstennis.nl

 

Inschrijven jeugd padelles: