"We zijn geen obers of serveersters, maar aan onze service ligt het niet"

OVER YOUSPORTS

Na ruim 12 jaar werkzaam geweest te zijn bij Sportivity Service in Veldhoven, richtte Sander van Asten eind 2018 YouSports op. ”Dagelijks bezig zijn met datgene waar je hart ligt is toch het mooiste wat er is!?” Datgene is op de eerste plaats het verzorgen van tennislessen op tennisverenigingen voor alle leeftijden op elk niveau zowel prestatief als recreatief. 

Naast het geven van tennislessen adviseert en ondersteunt YouSports verenigingen en trainers met als doel de sport te promoten en te blijven ontwikkelen, zien we er op toe dat de gemaakte doelstellingen/verwachte resultaten gemaakt met de vereniging behaald worden. 
Ook voor een spetterende clinic voor uw bedrijf, familie of vrienden bent u bij ons aan het juiste adres. 

Sander van Asten

Is geboren in 1983 en is woonachtig in Vessem. Eind 2018 heeft hij de keuze gemaakt om met YouSports te starten. De reden van zijn keuze is dat hij in de de afgelopen jaren heeft gemerkt dat er een steeds grotere kloof is ontstaan tussen de leraar (of tennisschool) en de tennisvereniging. Met het starten van YouSports is hij ervan overtuigd dat de kwaliteit en het niveau van de tennislessen die YouSports verzorgt gewaarborgd zijn. Door zijn ervaring is de kwaliteit van de tennislessen in de loop der jaren toegenomen. Iedere tennisles probeert hij zijn leerlingen iets bij te brengen. Zelf is hij ook nog lang niet uitgeleerd waardoor hij zich altijd op de hoogte houdt van de laatste ontwikkelingen op het gebied van tennis. Het belangrijkste uitgangspunt van YouSports is dat bij iedere tennisvereniging de sfeer en het spelplezier voorop moeten staan. Dit overbrengen beschouwt hij als een van de basistaken van een tennisleraar bij een tennisvereniging. Hij ziet deze punten dan ook graag in de tennislessen die hij geeft terug. ”Vanuit spelplezier ontstaat enthousiasme en dat leidt weer tot prestaties”. 

Sander van Asten

NEEM CONTACT MET ONS OP