"We zijn geen obers of serveersters, maar aan onze service ligt het niet"

OVER YOUSPORTS

Na ruim 12 jaar werkzaam geweest te zijn bij een tennis detacheringsbureau, richtte Sander van Asten eind 2018 YouSports op. ”Dagelijks bezig zijn met datgene waar je hart ligt is toch het mooiste wat er is!?” Datgene is op de eerste plaats het verzorgen van tennis- en padellessen op tennis/padel verenigingen voor alle leeftijden op elk niveau zowel prestatief als recreatief. 

Naast het geven van tennis en padellessen adviseert en ondersteunt YouSports verenigingen en trainers met als doel de sport te promoten en te blijven ontwikkelen, zien we er op toe dat de gemaakte doelstellingen/verwachte resultaten gemaakt met de vereniging behaald worden. 
Ook voor een spetterende clinic voor uw bedrijf, familie of vrienden bent u bij ons aan het juiste adres. 

Sander van Asten

Is geboren in 1983 en is woonachtig in Bergeijk. Eind 2018 heeft hij de keuze gemaakt om met YouSports te starten. De reden van zijn keuze is dat hij in de de afgelopen jaren heeft gemerkt dat er een steeds grotere kloof is ontstaan tussen de leraar (of tennis/padelschool) en de tennis/padelvereniging. Met het starten van YouSports is hij ervan overtuigd dat de kwaliteit en het niveau van de tennis en padellessen die YouSports verzorgt gewaarborgd zijn. Door zijn ervaring is de kwaliteit van de tennis en padellessen in de loop der jaren toegenomen. Iedere tennis/ padelles probeert hij zijn leerlingen iets bij te brengen. Zelf is hij ook nog lang niet uitgeleerd waardoor hij zich altijd op de hoogte houdt van de laatste ontwikkelingen op het gebied van tennis en padel. Het belangrijkste uitgangspunt van YouSports is dat bij iedere tennisvereniging de sfeer en het spelplezier voorop moeten staan. Dit overbrengen beschouwt hij als een van de basistaken van een tennis/padelleraar bij een tennis en padelvereniging. Hij ziet deze punten dan ook graag in de tennis/padellessen die hij geeft terug. ”Vanuit spelplezier ontstaat enthousiasme en dat leidt weer tot prestaties”. 

Sander

Alex Blommers

Woont in Best samen met Marloes en hun kinderen, Lars en Floor.

In 1991 heeft hij zijn tennistrainers licentie A en B behaald op het CIOS in Sittard.

Na zijn opleiding is hij begonnen met tennis lesgeven bij Tennisschool van Hulst in Valkenswaard en bij het Vrijetijdscentrum in Best. Vanuit deze organisaties heeft hij bij meerdere verenigingen in deze regio de trainingen verzorgd. Hij heeft in al die jaren veel ervaring opgedaan met het lesgeven aan verschillende niveaus en leeftijden. Via de bijscholing vanuit de KNLTB zorgt Alex dat hij op de hoogte blijft van de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van tennis. In 2020 zijn Alex en Sander met elkaar in gesprek gegaan, samen kwamen ze tot de conclusie dat ze dezelfde passie en ideeën hadden over het geven van tennislessen. Samen hebben ze dan ook besloten om vanaf april 2021 de krachten en kennis te bundelen en samen verder te gaan met YouSports.