Een betrouwbare partner voor uw vereniging

Waarom YouSports

Door de jarenlange ervaring weet YouSports hoe belangrijk het is om op een prettige en professionele manier als trainer actief te zijn en wat er van een trainer verwacht wordt. Als link tussen de vereniging en trainer, verzorgen wij de professionele begeleiding van beide partijen. Het beleidsplan van de vereniging en de gewenste trainingsdoelen die in overleg vastgesteld worden, dienen hierbij als basis voor een goede samenwerking.

"De tennistraining bij VLTC wordt verzorgd door de enthousiaste tennisleraren van YouSports. Professionaliteit, flexibiliteit, ervaring en humor dat zijn de kernwoorden voor de tennislessen".
Myrthe Hinskens
Voorzitter VLTC
"Bij T.V. Smashing'89 gaan tennisplezier en tennisprestaties hand in hand. Gedurende de week zijn de tennisbanen volop bezet met recreatieve sporters, maar in diezelfde week wordt er ook nog lesgegeven aan meer dan 150 leden! van jong tot oud en van ieder op zij/haar niveau. Dat vraagt om professionaliteit en continuiteit. En dat zijn ook de twee voornaamste reden geweest dat T.V.Smashing'89 heeft gekozen voor een samenwerking met YouSports".
Roland Meulen
Voorzitter T.V. Smashing'89

Bent u opzoek naar: Professionaliteit, flexibiliteit, ervaring, betrokkenheid, continuïteit en humor? 

Neem dan contact met ons op!