Slagvaardige lessen op ieder niveau

Ben jij een beginnende tennisser die de basisslagen van het tennisspelletje onder de knie wil krijgen? Of ben jij een gevorderde tennisspeler die nog meer uit het tennispel wil halen? Wat de reden ook is bij YouSport ben je aan het juiste adres.

De tennislessen die we geven worden ingedeeld op speelsterkte zodat je altijd op je eigen niveau kunt tennissen. Alle seniorlessen worden gegeven door enthousiaste en gediplomeerde tennistrainers.

De groepslessen waaraan we les geven bestaan standaard uit 8 personen. Mocht het zijn dat je een andere voorkeur hebt neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Iedereen die les volgt bij YouSports moet lid zijn van desbetreffende tennisvereniging waar de tennislessen worden gegeven.

 

Wij hanteren 2 lesperiodes per jaar. De zomerperiode bestaat uit 19 trainingen (eind maart tot eind september). En de winterperiode bestaat uit 15 trainingen (begin oktober tot half maart). De standaard lessen duren 60 minuten. In overleg is daar waar mogelijk ook de mogelijkheid om 90 minuten te trainen.

Zomerperiode 19 tennislessen van 60 minuten in een groep van 8 personen:

€145,-

Wintertraining 15 tennislessen van 60 minuten in een groep van 8 personen:

€110,-