Ook bij YouSports heeft de jeugd de toekomst

Tennislessen voor jeugd

YouSports is gespecialiseerd in het tennisles geven aan jonge tennissers. YouSports biedt tennislessen aan voor jeugd van 5 t/m 17 jaar. Per leeftijdscategorie en speelniveau wordt er gebruik gemaakt van aangepaste baanafmetingen en tennisballen. (Tenniskids)  Rood, oranje, groen en geel vormen de basis van de opbouw van de tennislessen. De tennislessen worden dagelijks gegeven van 15:00 tot 19:00 uur. Er worden natuurlijk ook leerzame toernooitjes, activiteiten en competities georganiseerd zodat het geleerde in de praktijk kan worden gebracht. Of je nou een beginner bent of een ervaren competitiespeler, bij TOS Bergeijk zit je altijd goed. Je kunt kiezen voor lessen in groepsverband, maar het is natuurlijk ook mogelijk privélessen te volgen voor meer individuele aandacht. De lessen worden verzorgd door de professionele en ervaren trainers van YouSports die precies weten hoe ze van jou een betere speler kunnen maken.

 

Groepstrainingen:

Lekker aan je tennisspel werken in een gezellige groep kinderen van vergelijkbaar niveau en leeftijd dit kan door in groepen van 6 of 8 personen te trainen. Een training duurt 60 minuten en is te volgen op maandag t/m vrijdag tot 19:00 uur. 

 

Privé trainingen: 

Wanneer je op zoek bent naar meer individuele aandacht, heel specifiek wilt werken aan bepaalde aspecten van je spel of gewoon graag nog sneller beter wilt worden, dan kun je kiezen voor privé trainingen. Een privétraining kan worden gevolgd door maximaal 2 personen.

 

Betaling:

De lestarieven staan op het inschrijfformulier en zijn inclusief btw, gebruik van tennisballen, tennisbaan en eventueel overige materialen. Bij mindere deelnemers per les kan in overleg het lesgeld en/of aantal lessen naar rato aangepast worden. Rekeningen worden 1 week na aanvang van de lessen via de mail verstuurd.

 

Vragen:

Heb je vragen over de jeugdtrainingen bij TOS Bergeijk? Neem dan contact op via, 06-23808661 of mail je vraag naar sander@yousportstennis.nl