Ook bij YouSports heeft de jeugd de toekomst

Padellessen voor de jeugd

Vanaf 5 jaar kan de jeugd al meddoen aan de padellessen bij TOS Bergeijk. De jeugd padellessen worden bij TOS Bergeijk gegeven door YouSports. Gedurende het jaar kun je bij TOS Bergeijk padel ondekken tijdens één van de Kennismakingsclinic’s of tijdens het schoolpadel project. Naast deze programma’s bieden wij reguliere lessen aan in de vorm van 10 of 20 weekse padellessen.

 

We delen de jeugd padel trainingsgroepen in op 4 leeftijdsgroepen:

 

  • Leeftijd 5 t/m 7 jaar
  • Leeftijd 8 t/m 10 jaar
  • Leeftijd 11 t/m 13 jaar
  • Leeftijd 14 t/m 16 jaar

 

LET OP! Bovenstaande leeftijden zijn richtlijnen in sommige gevallen kunnen we hiervan afwijken.

 

Doel van de lessen:

 

5 t/m 7 jaar: Samenwerkend op een speelse en veilige manier gaan de kids aan de slag met de basisbeginselen van padel. Er wordt zowel met als zonder het padelracket geoefend.

 

8 t/m 10 jaar: Hier gaan we de lessen voornamelijk richten op het verbeteren van je racketskills, terwijl je steeds meer leert over de verschillende technieken en tactieken in het padel. In het begin van de les gaan we vooral aan de slag met het oefenen van je vaardigheden daarna wordt er spelenderwijs getraind met technische en tactische doelstellingen.

 

11 t/m 13 jaar: Tijdens de lessen worden diverse oefeningen gedaan om de technieken vanuit verschillende spelsituaties aan te leren en te verbeteren. Aan het begin van de les wordt er gewerkt aan basisvaardigheden die je nodig hebt om beter te worden. Iedere sluiten we af met onderlingen wedstrijden.

 

14 t/m 16 jaar: Tijdens deze lessen zijn wij bezig met de padeltechnieken om zo goed  mogelijk wedstrijden te kunnen spelen.

Professionaliteit, flexibiliteit, en humor dat zijn de kernwoorden voor de padellessen van YouSports. 

 

Schrijf je nu in:

[form id="4057"]

Vragen:

Heb je vragen over de jeugdpadellessen neem dan contact op via: 06-23808661 of stuur een mail naar sander@yousportstennis.nl