Padellessen

Volg wekelijkse padellessen

Neem deel aan wekelijkse lessen

Met de padellessen van YouSports heb je de mogelijkheid om van jezelf een betere padelspeler te maken. Elke week werk je samen met de trainer aan een specifiek onderwerp dat aansluit bij jouw niveau. 

Wat ga je doen tijdens de 10 lessen

Je wordt uitgedaagd op basis van je niveau tijdens de les. Als je een beginnende speler bent, zul je meer tijd besteden aan het leren van de basisvaardigheden. Heb je al meer padelervaring, zul je ook werken aan meer geavanceerde slagen denk hierbij aan de  bajada, vibora, chiquita  en smash.

Elke week werk je samen met je trainer aan technische en tactische aspecten van het spel. Na het volgen van de lessen zul je geoefend hebben met de slagen die passen bij jouw niveau. Tegelijkertijd werk je ook aan het bereiken van een hoger niveau.

Start van de lessen

We hebben twee momenten dat we met de lessen starten de reeks bestaat in principe uit 10 lessen, alleen vanwege baanbeschikbaarheid, of feestdagen op bepaalde dagen kan het zo zijn dat een seizoen uit minder lessen bestaat, bijvoorbeeld uit 9 of 8 weken. Dit wordt van tevoren aangegeven en de prijs wordt naar verhouding berekend.

  • Voorjaar: Start in de week van 18 maart 2024
  • Zomer: Start onder voorbehoud in de week van 17 juni 2024

Klik hier voor de planning van het voorjaar

Planning voor de zomer volgt later.

Kosten lessenreeks van 10 weken

Kosten padelles piekuren: (maandag t/m vrijdag na 18:00 uur en in het weekend)

  • 10 lessen in een groep van 4 personen € 162,50 p.p.
  • 10 lessen in een groep van 3 personen € 215,- p.p.
Kosten padelles daluren: (maandag t/m vrijdag voor 18:00 uur)
  • 10 lessen in een groep van 4 personen € 137,50 p.p.
  • 10 lessen in een groep van 3 personen € 184,- p.p.
het kan  zijn dat een seizoen uit minder lessen bestaat, bijvoorbeeld uit 9 of 8 weken. Dit wordt van tevoren aangegeven en de prijs wordt naar verhouding berekend.

Inschrijfformulier padellessen VLTC

Vul het onderstaand inschrijfformulier in om je in te schrijven voor de padellessen bij VLTC. Je kunt jezelf individueel inschrijven, alleen groepsaanmeldingen hebben voorkeur in de planning. Je kunt je dus het beste als groep aanmelden. Let op inschrijven kan tot 1 maart 2024.