Padellessen

Het is mogelijk om je in te schrijven voor de zomerlessen padel bij VLTC

Volg wekelijkse padellessen

Neem deel aan wekelijkse lessen

Met de padellessen van YouSports heb je de mogelijkheid om van jezelf een betere padelspeler te maken. Elke week werk je samen met de trainer aan een specifiek onderwerp dat aansluit bij jouw niveau. 

Wat ga je doen tijdens de 8 lessen

Je wordt uitgedaagd op basis van je niveau tijdens de les. Als je een beginnende speler bent, zul je meer tijd besteden aan het leren van de basisvaardigheden. Heb je al meer padelervaring, zul je ook werken aan meer geavanceerde slagen denk hierbij aan de  bajada, vibora, chiquita  en smash.

Elke week werk je samen met je trainer aan technische en tactische aspecten van het spel. Na het volgen van de lessen zul je geoefend hebben met de slagen die passen bij jouw niveau. Tegelijkertijd werk je ook aan het bereiken van een hoger niveau.

Start van de lessen

We hebben twee momenten dat we met de lessen starten de reeks bestaat in principe uit 8 lessen, alleen vanwege baanbeschikbaarheid, of feestdagen op bepaalde dagen kan het zo zijn dat een seizoen uit minder lessen bestaat, bijvoorbeeld uit 7 of 6 weken. Dit wordt van tevoren aangegeven en de prijs wordt naar verhouding berekend.

 

  • Zomer: Start onder voorbehoud in de week van 19 augustus 2024
  • Klik hier voor de planning van de 8 zomerlessen.

Kosten lessenreeks van 8 weken

Kosten padelles piekuren: (maandag t/m vrijdag na 18:00 uur en in het weekend)

  • 8 lessen in een groep van 4 personen € 130,- p.p.
  • 8 lessen in een groep van 3 personen € 173,30,- p.p..
het kan  zijn dat een seizoen uit minder lessen bestaat, bijvoorbeeld uit 7 of 6 weken. Dit wordt van tevoren aangegeven en de prijs wordt naar verhouding berekend.

Inschrijfformulier padellessen VLTC

Schrijf je nu in voor de 8 zomerlessen padel bij VLTC. Om zoveel mogelijk mensen de kans te geven om te lessen en zo het padelspel goed onder de knie te krijgen, krijgen mensen voorrang die niet hebben deelgenomen aan de voorjaarslessen. Let op! De kans dat je geplaatst kunt worden is groter als je als groep inschrijft (4 personen). Natuurlijk mag je ook alleen inschrijven, dan gaan wij ons best doen om je bij een geschikte groep te plaatsen!