Slagvaardige lessen op ieder niveau

Volg wekelijks les

Iedereen die lid is van TOS is van harte welkom om tennislessen te volgen bij TOS. De lessen worden ingedeeld naar speelsterkte zodat je altijd op jouw niveau kunt tennissen. Er zijn 2 lesperiodes per jaar met lessen van 60 minuten. Er start een lesperiode in oktober en er start een lesperiode rondom maart/april

Of je nou een beginner bent of een ervaren competitiespeler, bij TOS zit je altijd goed. Je kunt kiezen voor lessen in groepsverband, maar het is natuurlijk ook mogelijk privélessen te volgen voor meer individuele aandacht. De lessen worden verzorgd door de professionele en ervaren trainers van YouSports die precies weten hoe ze van jou een betere speler kunnen maken.

 

Groepstraining 

Lekker aan je tennisspel werken in een gezellige groep mensen van vergelijkbaar niveau dit kan in door in groepen van 4 of 8 personen te trainen. Een training duurt 60 minuten en is te volgen op maandag t/m donderdag van 18:00 – 22:00 uur. Vrijdagavond is i.v.m. de drukbezette competitie niet mogelijk. In overleg is overdag ook mogelijk mits voldoende animo.


Privétraining 

Wanneer je op zoek bent naar meer individuele aandacht, heel specifiek wilt werken aan bepaalde aspecten van je spel of gewoon graag nog sneller beter wilt worden, dan kun je kiezen voor privétrainingen. Een privétraining kan worden gevolgd door maximaal 2 personen.


Start van de lessen

Zoals aangegeven starten we op twee momenten met de lessen.

  • Najaar/wintertraining: Start onder voorbehoud in de week van 14 oktober 2024 (inschrijving nog niet mogelijk)
  • Voorjaar/zomertraining: Start in de week van 18 maart 2024 (inschrijving nog niet mogelijk) 

Klik hier voor de planning van de najaar/wintertraining. Planning voor de voorjaar/zomertraining volgt t.z.t. 


Kosten van de lessen

Kosten tennisles:

  • 14 lessen in een groep van 4 personen € 245 p.p.
  • 14 lessen in een groep van 8 personen € 122,50,- p.p.

Vragen 

Heb je vragen over de senioren tennistraining bij TOS Bergeijk? Neem dan contact op via 06-23808661 of stuur een mail naar sander@yousportstennis.nl

 

Inschrijven najaar/wintertraining 2024-2025