Ook bij YouSports heeft de jeugd de toekomst

Tennislessen voor de jeugd

Schrijf je nu in voor de jeugd najaar/wintertraining 2024-2025 bij VLTC.

YouSports is gespecialiseerd in het tennisles geven aan jonge tennissers. YouSports biedt tennislessen aan voor jeugd van 5 t/m 17 jaar. Per leeftijdscategorie en speelniveau wordt er gebruik gemaakt van aangepaste baanafmetingen en tennisballen. (Tenniskids)  Rood, oranje, groen en geel vormen de basis van de opbouw van de tennislessen. De tennislessen worden dagelijks gegeven van 15:00 tot 19:00 uur. Er worden natuurlijk ook leerzame toernooitjes, activiteiten en competities georganiseerd zodat het geleerde in de praktijk kan worden gebracht. Of je nou een beginner bent of een ervaren competitiespeler, bij VLTC Veldhoven zit je altijd goed. Je kunt kiezen voor lessen in groepsverband, maar het is natuurlijk ook mogelijk privélessen te volgen voor meer individuele aandacht. De lessen worden verzorgd door de professionele en ervaren trainers van YouSports die precies weten hoe ze van jou een betere speler kunnen maken. Er zijn 2 lesperiodes per jaar met lessen van 60 minuten. Er start een lesperiode rondom maart/april en er start een lesperiode rondom september/oktober.

 

Groepstrainingen:

Lekker aan je tennisspel werken in een gezellige en fanatieke groep kinderen van vergelijkbaar niveau en leeftijd dit kan door in groepen van max 10 kinderen te trainen. Een training duurt 60 minuten en is te volgen op maandag t/m vrijdag tot 19:00 uur.  


Privé trainingen:
 

Wanneer je op zoek bent naar meer individuele aandacht, heel specifiek wilt werken aan bepaalde aspecten van je spel of gewoon graag nog sneller beter wilt worden, dan kun je kiezen voor privé trainingen. Een privétraining kan worden gevolgd door maximaal 2 personen.


Start van de lessen:

Zoals aangegeven starten we op twee momenten met de lessen.

  • Najaar/wintertraining: Start onder voorbehoud in de week van 23 september 2024.
  • Voorjaar/zomertraining: Start in de week van 17 maart 2025 (inschrijving nog niet mogelijk) 

Klik hier voor de planning van de najaar/wintertrainig. Planning voor de voorjaar/zomertraining volgt t.z.t. 


Kosten van de lessen

  • 14 lessen in een groep van 8-10 personen € 115,50 p.p. (VLTC subsidieert per kind €15,- voor de tennislessen. Dit bedrag zit hier al in verrekend.)

    Bij mindere deelnemers per les kan in overleg het lesgeld en/of aantal lessen naar rato aangepast worden. 
    Het is het alleen mogelijk deel te nemen als je lid bent van VLTC.   

Inschrijfformulier tennisles