Tennis & Fun dagkamp 2021

Yousports Tennis & Fun dagkamp

Breng jij jouw eerste week van de zomervakantie het liefst sportief door? Dan ben je bij YouSports aan het juiste adres. Wij zorgen er voor dat jouw zomervakantie goed start.

Alle kinderen van 6 tot 17 jaar die graag sporten zijn bij ons van harte welkom. Tijdens het sportprogramma wordt er vanzelfsprekend rekening gehouden met jouw speelniveau. Je zal merken dat je tijdens deze week enorm veel leert. Samen met jouw tennisvrienden, de trainers en begeleiders van YouSports beleef jij een super gave start van de zomer.

Naast het vele sporten gaan we nog een heleboel andere Fun dingen doen. Zo hebben we iedere middag na de gezamenlijke lunch een leuk programma. Wat we precies gaan doen? dat houden we nog even geheim. Een ding is zeker je krijgt er zeker geen spijt van. Na een dag sportief bezig zijn ga je lekker thuis slapen om de volgende dag weer fris en fruitig te beginnen aan een nieuwe dag vol avontuur.

 

Veiligheid en professionele begeleiding

YouSports staat garant voor een optimale veiligheid van de deelnemende kinderen. De begeleiders zijn enthousiaste en goed opgeleide mensen en zijn allemaal in het bezit van een geldig VOG ook is er iedere dag minimaal een persoon aanwezig die in het bezit is van een BHV-certificaat.

 

Accommodatie

Tijdens de dagkampen maken we gebruik van de tennisbanen en andere faciliteiten van tennisvereniging VLTC in Veldhoven.

 

Altijd lekker en gezond eten

Tijdens het sportieve dagkamp is goed, gezond en voldoende eten belangrijk. Je voelt je nu eenmaal beter als je gezond eet en drinkt. Nuttig je voldoende brood, groenten en fruit, dan ga je ook beter presteren. Tijdens jouw kamp bij ons zorgen wij ervoor dat je genoeg vitamines binnen krijgt, dat je voldoende drinkt, dat je dagelijks een broodmaaltijd krijgt (lunch).  Speciale voeding is ook geen probleem, mits vooraf doorgegeven.  

 

Voorbeeldprogramma

8.30 Ontvangst ouders en kinderen

8.45 Welkomstwoord

9.00 Gezamenlijke warming-up op muziek

9.15 Start tennistraining

10.45 Drinkpauze

11.00 Vervolg ochtendtraining

12.00 Lunch

13.00 6-kamp

15.00 Drink pauze

15.30 Dubbel/Singel wedstrijden

17.00 Kinderen worden opgehaald door de ouders

 

Kosten

De kosten bedragen € 105,- voor een 4-daags dagkamp (maandag, dinsdag, woensdag en donderdag).

 

Datum

26 t/m 29 juli 2021