Proeflessen voor volwassenen

In Nederland tennissen veel mensen. Meer dan een miljoen mensen staan regelmatig op de tennisbaan en bijna 550.000 daarvan zijn lid van een KNLTB-vereniging. Iedereen kan leren tennissen, tennis is gezellig, het biedt voldoende uitdaging, is goed voor je gezondheid en is geschikt voor alle leeftijden. 

Iedereen kan het leren

Of je nu een man of vrouw bent, jong of oud, fit of met een beperking, tennis is er voor iedereen. Ook als je geen supertalent bent, kun je veel plezier beleven op de tennisbaan. En nog een groot voordeel:  tennis een sport die je je hele leven lang kan doen.

 

Gezellig

Een vast moment in de week plannen om met je vrienden een potje te tennissen en naderhand onder het genot van een drankje de wedstrijd te analyseren of over iets heel anders buurten. Ook dat hoort bij tennis. Hoe hard het er op de baan ook aan toe kan gaan, een hand na de wedstrijd en een drankje drinken dat is bij tennis heel normaal.

 

Gezondheid

Wist je dat tennis ook de gezondste sport is? Onderzoek van de International Tennis Federation (ITF) in samenwerking met de KNLTB wijst uit dat in vergelijking met normaal actieve mensen, tennissers:

  • Slanker zijn
  • Meer uithoudingsvermogen hebben (en daardoor minder risico lopen op hart- en vaatziekten)
  • Meer ‘goede’ cholesterol (HDL) hebben
  • Sterkere botten en spieren hebben
  • Een betere conditie hebben

 

Proeflessen

YouSports biedt je de mogelijkheid om vrijblijvend te (her)ontdekken hoe leuk tennissen is. Om laagdrempelig kennis te maken met tennis, is het mogelijk om eenmalig deel te nemen aan de 5 proeflessen. Na deze trainingen kan je beslissen of je lid wilt worden van de vereniging.

 

 

Wil jij tennis graag (her)ontdekken? schrijf je dan HIER snel in voor de 5 proeflessen. Hopelijk tot snel op de tennisbaan.